IJW-Kamp organiseert een digitale informatieavond op 28 april

0
299

Weet je al wat jullie plannen zijn voor de zomervakantie? Ben je er nog niet helemaal uit? Dan weten wij een mooie oplossing voor je kinderen:
Het IJW-Kamp nodigt kinderen van 9 tot en met 14 jaar uit om mee naar Renesse (Zeeland) te gaan van 17 tot en met 24 juli!

Vanuit de Bethelkerk en Hoeksteen wordt al meer dan veertig jaar een zomerkamp georganiseerd, waar kinderen uit Zwijndrecht en H.I. Ambacht welkom zijn. Elf kampstafleden (met meer dan honderd jaar ervaring) bereiden zich dit jaar voor op ‘IJW in Wonderland’, een week vol spannende verhalen, leuke spelletjes en hopelijk veel zandkastelen bouwen.

We nemen de veiligheid en gezondheid van kinderen en families serieus, daarom zorgen wij voor een covid-draaiboek. We hebben er vertrouwen in dat we op kamp kunnen gaan, maar vorig jaar hebben we bewezen dat een alternatief in Zwijndrecht ook heel gezellig is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het IJW-Kamp en wil je meer weten? Kom dan digitaal naar onze informatieavond op 28 april (van 20.00 uur tot 21.00 uur). Aanmelden kan hier

Vorig artikelBouw je eigen kasteel!
Volgend artikelWin mooie prijzen met de Zwijndrechtse Fotospeurtocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here