Ken je Maartje van der Weijden al? Wij nu wel

2
413

Wist u al dat Maartje van der Weijden, de zus van Maarten, gewoon in Zwijndrecht woont? Ze is een wildzwemster en oefent voor de Olympische Spelen in het badje in haar achtertuin.

Vanmorgen probeerde Britt in een Zoom-sessie contact te leggen met de kampkinderen, maar Britt moet even naar haar verbinding kijken, want dat ging niet helemaal lekker. Toch konden we kennismaken met de nog niet zo beroemde wildzwemster Maartje van der Weijden, via het filmpje dat hier te zien is:

Om Maartje te helpen, maakten de kinderen vanmorgen een hinkelbaan op de stoep voor hun huis. Dit heeft niks met wildzwemmen te maken, maar het zal wel aan de internetverbinding van Britt hebben gelegen.

Om 14.00 uur hing de bekende IJW-vlag te wapperen bij VVGZ, waar we deze week meerdere keren welkom zijn. Daar werden we namelijk door Maartje (in badjas, met badmuts op) op de proef gesteld in de gouwe ouwe zeskamp (of zevenkamp, daar wil ik van af zijn). In groepjes werden de opdrachten uitgevoerd en zo werd het, met prachtig weer, een enorm gezellige middag. Er konden jokers worden ingezet, maar dan zal je net zien in dat als je dat doet, je de minste punten haalt…
We leren elkaar een beetje beter kennen, dus hopelijk worden er vrijdag tijdens de Bonte Avond mooie acts opgevoerd door nieuwe vrienden!

Morgenochtend maken we kennis met een nieuwe sporter. Wil je weten wie dat is? Bel dan naar Koning Willem-Alexander (erelid van het IOC) of kijk morgen naar het filmpje.

Oh ja, foto’s van alle activiteiten zetten we niet op de site, maar we zullen woensdag of donderdag wat impressies laten zien.

Vorig artikelPap, mam, kom op! We gaan fietsen!
Volgend artikelBen je zo fanatiek als John the Frog? Waarschijnlijk wel!

2 REACTIES

  1. Toch heb ik het gevoel alsof ik die Maartje ergens van ken. Zowel van naam als van gezicht.
    Ik ken haar volgens mij al zo’n 35 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here