Met een goed team win je altijd! Toch?

0
331

Met een goed team win je altijd! Of is er meer voor nodig? Vandaag stond in het teken van teamsporten. We werkten met elkaar aan een goed eindresultaat.

Vanmorgen zagen we dat Britt en Ron een interview hebben gehouden met Bas de Basketballer. Een teamspeler die nog op zoek is naar teamgenoten… En of hij nou zo goed is in deze sport?

Bas moet nog even door zoeken naar de juiste medespelers die er voor zorgen dat zijn talenten ten volle worden benut. Ron en Britt hadden weer een aantal opdrachten voor de kampkinderen. Zo kon er gestemd worden op de Olympische shirts die tijdens de Kerstvakantie gemaakt zijn door alle kinderen. Daarnaast moest vandaag het favoriete boek of de favoriete film worden uitgebeeld. Nou, dan weten wij het wel natuurlijk: De Titanic (was vorige week weer op tv, heb je ook zo gehuild? Trouwens, op die plank was voldoende ruimte voor twee personen, als Rose nou even Jack op die plank had geholpen…)!

Tijdens een zonovergoten middag deden wij verschillende teamsporten. Korfbal met tien tegen tien of voetbal met 12 kinderen per team is voor ons allemaal geen probleem. En natuurlijk kon het Kubb-spel niet ontbreken. Er werd flink gerend en gescoord! Appels, een ijsje en een traktatie van een jarige maakten het feest vandaag compleet.

En morgen wordt het helemaal te gek! In de ochtend zien we Ron en Britt voor de laatste keer, doen we in de middag een heel tof spel, barbecuen we samen en vieren we het hoogtepunt van elk kamp, namelijk: DE BONTE AVOND!!! Wij gaan alvast lippenstift op doen en knopen een vlinderdasje. Doe jij dat ook?

Hier, zoals beloofd, nog een klein impressie van deze alternatieve kampweek:

 

Vorig artikelStem op de mooiste shirts!
Volgend artikelIs dit het einde? Wie doet de deur dicht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here