Pop-Up IJW-Museum 6-7-8 oktober

0
784

De zomer is voorbij, maar ons veertigjarig jubileum is dat nog niet. Daarom vertellen we graag met gepaste trots dat …. tromgeroffffffffel… op 6, 7 en 8 oktober het Pop-Up IJW-Museum geopend zal zijn in de Pastorie van de Bethelkerk.
We werken hard om 40 jaar IJW-Kamp in beeld te brengen en dat is geen kleinigheid. Al die kamphuizen, spellen, thema’s, Oenen van de Week en corveeinstructies verdienen een goede plek. Het belooft een mooi weekend te worden. Natuurlijk wil je nu meteen weten wanneer je kan komen kijken:

  • Op vrijdagavond geven we de primeur aan (Oud)-Kampstaf om het museum te bezoeken. Wist je dat meer dan 60 mensen in de afgelopen decennia als kampleider mee zijn geweest? Deze avond is besloten.
  • Maar op zaterdag zijn we voor iedereen geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. Je hoeft geen kaartje te kopen en laat je Museumkaart lekker thuis.
  • Op zondag zijn we na de dienst geopend. Loop gerust even binnen.
  • En op zondagmiddag 14.00 uur eindigen we het jubileumweekend met de reünie voor de kampkinderen van afgelopen jaar. En natuurlijk kijken we de kampfilm!

Wil je meer weten over ons Pop-Up IJW-Museum of over de activiteiten? Mail gerust!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here