The eagle has landed

4
400

3…2…1… We zijn op weg, en hoe!

Alle tassen zijn ingepakt, op de lege vuilniszakken staan de initialen en er is snoep ingekocht voor drie maanden. En ja, dat gaat er in twee dagen allemaal doorheen. Sterker nog, het ruikt hier nu al naar zure matten en bolognesechips.
Maar we zijn dus allemaal goed aangekomen in Gemert. 11 jaar geleden waren we hier voor het laatst, dus voor alle kinderen en veel leiding is het een nieuw gebied. Dat wordt nog spannend met de fietstocht.

Tijdens de autorit werden de eerste hints gegeven over de rode draad van ons kamp vandaag, want er bleek een heel raar ei in het bos te liggen. Oke, het was een overreden ei (door onvoorzichtigheid van deze schrijver), maar in de avondshow was het ei toch nog uitgekomen. Een ruimtemannetje stak zijn hoofd om de hoek. Gelukkig hebben we een echte raketcockpit gebouwd, dus hopelijk kunnen we de alien helpen om weer naar huis te komen deze week. Waarschijnlijk gaat het wel lukken, maar ja, je weet het nooit.
Nadat de nodige afscheidszoenen aan pa en ma zijn gegeven konden we gaan zoeken naar onze corveeploegen. We hebben allerlei spelletjes gespeeld om elkaar beter te leren kennen, zodat we er een gezellige week van kunnen maken. Ook de kampregels en de uitleg over de doekjes is gegeven (geel zijn dus niet voor de wc’s, blauw wel voor douches en roze dus voor ???).
Morgen vertellen we alles over de spelletjes die we gedaan hebben en geven we jullie als thuisfront graag een update over onze alien.
Mocht u nou iets anders willen weten, laat het dan hieronder even weten!
Oh en lieve ouders: bedankt voor het heerlijke eten vanavond, we kunnen nog weken vooruit. We maken er een mooie tijd van!

4 REACTIES

  1. Leuk om het van deze kant eens mee te maken. En spannend ook.
    De omgeving is goed, de groep leiding is goed, de groep kinderen ziet er goed uit en ook het weer doet fantastisch mee.
    Kortom, de ingrediƫnten voor een geweldig kamp zijn er allemaal.
    Veel plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here