Goedenavond Allemaal!

Wat een prachtige morgen om eens lekker vroeg te beginnen, dachten Annebel en Joost. Zij namen al vroeg een duik in de Noordzee. Het ontbijt was gelukkig nog lekker druk, van moeheid is nog niets te merken. Nou ja, de oogjes hangen een beetje, maar iedereen is vrolijk en er wordt flink gedanst!
Na het ochtendcorvee, oh wat een gedoe om die ballonnetjes uit het putje te vissen, moesten we even wachten tot de bui over was, dus we hebben gezongen over tantes uit Marokko en over hele dikke Amerikanen. We fietsten het stukje naar Renesse in een lekker tempo en hadden maar een klein beetje regen. In het dorp speelden we Het Boodschappenspel, waarbij de kinderen een outfit bij elkaar moesten kopen voor een Olympisch Atleet. En natuurlijk was er even tijd voor de kinderen om zelf boodschappen te doen.
DSC09304

Na de lunch met worstenbroodjes was het weer goed genoeg om op het strand spelletjes te doen. Er werd flink gevoetbald, gekorfbald en wederom gekubbd. Ook werden de regels weer flink overtreden en moest er her en der streng worden ingegrepen. Gelukkig was Jantine bijzonder goed op de hoogte van de buitenspelregel, dus dit ging prima. Op de terugweg hebben we nog even naar schelpen gezocht, want die waren nodig voor het avondprogramma.
Oh even tussendoor, uit de reacties op de blog van gisteren begrijp ik dat u graag wilt weten hoeveel zonnebrand verbruikt is. Nou, het schap van Kruidvat is er niks bij. En toiletpapier is niet aan te slepen, al is het maar omdat de vloer schrobben blijkbaar ook heel makkelijk met papier kan. En snoep eten we niet, we drinken enkel amandelmelk en eten gojibessen.

 

Na de rode kool met krieltjes hadden we een knutselavond. Voor de bruiloft van Koning Triton en Koningin Ea moesten namelijk fotolijstjes worden gemaakt, met schelpjes en gekleurd zand.
In de avondshow werden weer flink wat parels uitgedeeld en, wat heerlijk, er waren stapels post van het thuisfront! Mocht u nog kaarten willen sturen, dan graag zo snel mogelijk.
De corveeploeg met de kampkrant had Charlotte verkozen tot Zeester van de Dag, vanwege haar lieve acties voor andere kampkinderen en voor de leiding. Diezelfde corveeploeg had trouwens een geweldige estafette uitgezet, als opdracht van Kapitein Jack.
Graag tot morgen na De Piratendag!

 

4 REACTIES

  1. Wat leuk om elke morgen te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben en hoe jullie genieten van alle activiteiten en gezelligheid! Weer een hele leuke en hopelijk zonnige dag toegewenst met elkaar!

  2. Super leuk om op afstand al jullie avonturen mee te beleven! Veel plezier nog met elkaar, we denken aan jullie als we gewoon aan het werk zijn in plaats van al die leuke dingen te doen 😉
    Groetjes, Barbara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here