IJW Kamp 2020: Vorstenbosch Zwijndrecht

Van 18 juli 2020 tot en met 25 juli 2020 gaan we weer op kamp! Helaas kunnen we niet naar Vorstenbosch vanwege de Corona-maatregelen, dus we gaan er in Zwijndrecht een leuke week van maken.

Wat kan je verwachten? Je slaapt en eet gewoon thuis en ’s ochtends komen we online bij elkaar met Britt en Ron die een opdracht geven die je thuis kan doen. In de middag kom je gezellig naar de Bethelkerk (of een andere plek) en daar doen we leuke spellen. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis, behalve op vrijdag. Want dan organiseren we een alternatieve Bonte Avond!

Zeer waarschijnlijk hoeven je ouders niet te betalen voor deze activiteiten. Mocht dit wel zo zijn, dan zal dit een klein bedrag zijn en laten we dit bijtijds weten.

Hoe in te schrijven voor de feestweek?

Opgeven kan via: deze link! Er is genoeg plek voor jou, je broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes van ongeveer 9 tot ongeveer 14 jaar. Het inschrijfformulier bevat enkele verplichte velden, dus let op dat alles op de juiste manier wordt ingevuld. Er wordt een voorlopige bevestiging verzonden wanneer de aanmelding “binnen” is. Vervolgens wordt binnen een aantal weken de definitieve bevestiging verzonden.

Meer informatie?

Veel informatie over het kamp is te vinden via alle pagina’s op de site. Vragen kunnen ook altijd worden gesteld via info@ijwkamp.nl!

 

Tot in de zomervakantie!

Documenten en aanmelden

Meld je aan!

Adresgegevens

Ons adres is:

Bethelkerk Zwijndrecht
Rotterdamseweg 73
3332 AD Zwijndrecht

Belangrijkste gegevens:

  • Datum: 18-25 juli 2020
  • Kosten: Geen
  • Thema: IJW Olympics – de weg naar Tokyo!
  • Voor wie: alle kinderen van ongeveer 9 tot en met ongeveer 14 jaar!