IJW-Kamp 2022: Helvoirt

In 2022 gaan we na twee gekke jaren eindelijk weer op kamp. En we gaan naar een heel leuk kamphuis aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, in Helvoirt.

Het kamphuis heeft een grote recreatiezaal met slaapzalen- en kamers. Ook is er een mooi speelveld naast het kamphuis. We staan in bijna 5 minuten midden in het bos, dus dat is superhandig.

Het IJW-Kamp heeft vele tradities, maar het belangrijkste is dat we met en voor kinderen uit Zwijndrecht en H.I. Ambacht een zomerkamp organiseren. Dit houdt in dat we een weekje weg gaan en de fiets gaat mee. We maken corveegroepen waarmee je veel samen doet en natuurlijk wordt de hele dag gevuld met spelletjes, quizzen, fietstochten en natuurlijk op vrijdagavond de Bonte Avond!

De kampstaf heeft opgeteld meer dan 115 jaar kampervaring en maakt er ook dit jaar weer een leuk kamp van. Naast de hoofdleiding is er ‘het cement’ (de ploeg die het thema van het jaar uitwerkt), een keukenploeg, corveegroepleiders, een ehbo-er en een vertrouwenspersoon. Zo hopen we dat de kampweek voor iedereen onvergetelijk wordt.

Documenten en aanmelden
Meld je aan!

Adresgegevens

Ons adres is:

Bethelkerk Zwijndrecht
Rotterdamseweg 73
3332 AD Zwijndrecht

Belangrijkste gegevens:

  • Datum: 9-16 juli 2021
  • Kosten: €95,-
  • Thema: IJW in Wonderland
  • Voor wie: alle kinderen van ongeveer 9 tot en met ongeveer 14 jaar!