Dinsdag 23 juli 2013

0
1174

Beste Lezers,
De morgen begon voor ons om 07.30 uur. Vrolijk en wel.
De kinderen kwamen een half uurtje later, en hier was het enthousiasme iets verder te zoeken.. Maar dat is geen probleem hoor, ook dieselmotoren komen uiteindelijk op gang.
De dag leek te beginnen met een hiphopcursus onder leiding van Dani V, totdat een meneer met strik binnenkwam die zei dat hij geboekt was voor een Klassieke Dag. Dit gaf enige problemen, totdat besloten werd er een heuse battle van te maken. In de ochtend leerden we chique tafels dekken en werd er op Weense wijze gewalst en ’s middags kregen we een workshops breakdancemoves en werden we volleerde beatboxers.
Omdat we zo veel hadden geleerd over deze muziekstijlen, konden we makkelijk een videoclip maken. En de resultaten hiervan komen snel op internet, maar we kunnen alvast vertellen dat de vele talenten goed benut zijn. Niek rapte als een echte hiphop-artiest en Sib danste met Mees de klassieke sterren van de hemel. En nu maar afwachten.. Welke stijl krijgt de meeste views? Dit team wint een mooie prijs!
We hebben heerlijk gegeten, bietjes en rode kool met aardappelen en een worst en in de avond zagen we Dion Topper van de Dag worden en maakten we kennis met het thema van morgen, Rock&Roll.
Oh en we zijn zijn aan het einde van de middag nog even naar het strand geweest.Dat kan hier namelijk heel gemakkelijk, en dat is wel zo lekker op een warme dag. Hoe was het in Zwijndrecht, warm he? En geen strand he?
Morgen meer verslagen vanuit Renesse,met onder meer de nieuwste kamproddels. Tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here