# Woensdag

2
3557

En toen was het al weer woensdag. Of eigenlijk bijna donderdag. Zo snel gaat de week. De woensdag is dan ook voorbij gevlogen. We hadden, zoals u misschien op onze site of op twitter heeft kunnen lezen, een drukke dag. We voerden namelijk actie voor Warchild. Nadat we uitleg hadden gekregen over het werk van Warchild begonnen we met de voorbereidingen van onze acties. We maakten grote spandoeken, beschreven de t-shirts en versierden cupcakes. En natuurlijk moest dit alles worden vastgelegd op Twitter en andere social media. Na een broodje gezond fietsten we in een lange stoet naar het dorp. De kinderen moesten daar op zoek naar ‘Bekende Nederlanders’. Zo liep de Koningin zwaaiend door het dorp en deelde Gaston miljoenencheques uit. En toen konden we eindelijk actie gaan voeren. Er werd een kraampje opgetuigd voor de verkoop van cupcakes en andere producten en met wat muziek van Guus Meeuwis op de achtergrond werd het een gezellig geheel. Naast de kraam werd flink gerend om geld op te halen. De rondjes waren iets korter, maar daar is bij de afrekening goed naar gekeken. En als er niet gelopen werd, moest er flink geld worden opgehaald bij de mensen in de buurt. We hebben geld verdiend door onkruid te wieden, lege flessen op te halen en klusjes te doen bij de supermarkt.
Toen we terug gefietst waren stond de bami en nasi voor ons klaar, zodat we ’s avonds goed voorbereid aan de quiz over Warchild konden beginnen. Hier was het nog belangrijk om op het juiste moment de verdiende cheque in te zetten, zodat een plaatje kon worden aangevraagd.
Het was al met al een drukke dag. Nadat we Maarten tot Soapie van de Dag hadden verkozen, konden we dan ook eindelijk naar bed. Morgen wordt het mooi weer en dan gaan wij lekker zwemmen!

2 REACTIES

  1. Tot nu toe lees ik alleen maar heel positieve berichten. Veel plezier en lekker eten, wat wil een mens nog meer? We zijn erg benieuwd naar de sponsoropbrengst voor “Warchild”.
    Nog heel veel plezier, kinderen én leiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here