# Zondag

1
3173

Goedenavond allemaal!
Wat was de zondag een drukke dag zeg. Na het ontbijt kwam plotseling een filmcrew binnen. We gaan de hele week namelijk een reallifesoap maken, met elke dag een andere corveegroep in de hoofdrol. We begonnen de dag pas echt met de kampdienst, waarin we veel gezongen hebben en waarbij de belangrijkste boodschap was dat iedereen er mag zijn. We hebben broodjes gebakken en instagramfoto’s gemaakt. Na de kampdienst hebben we de broodjes opgegeten met een knakworst erbij. Toen moesten we even naar het weerbericht kijken om te zien wat het volgende spel zou worden. Het weer liet het toe om naar het bos te gaan, zodat we twee keer het spannende Levend Stratego konden spelen. En natuurlijk werd er niet vals gespeeld door bepaalde leden van de leiding…
En toen kwam een van de hoogtepunten van de week aan bod, de geoefende lezer weet het al; De Kampdoop! 7 nieuwe kampleden maakten een ‘tocht door het kamphuis’ mee en aan het einde was daar natuurlijk de natte plons!
Na het eten (we kregen broccoli en bloemkool met papje) speelden we een klassieke zeskamp waarbij we onder andere zo langzaam mogelijk moesten post moesten bezorgen (dat is moeilijk hoor!) en zo hard mogelijk boodschappen naar de overkant moesten roepen.
Nu gaan we toch maar een beetje op tijd naar bed, want morgen is de dag van de grote fietstocht. We hopen op beter dan weer dan vorig jaar. Toen hadden we een waterballet.
Tot morgen!

DELEN
Vorig artikelKoffietijd
Volgend artikel# Maandag

1 REACTIE

  1. Spannend dat jullie de kampdoop al hebben gehad- ben benieuwd naar de foto’s. Vooral van Julia natuurlijk… Veel succes vandaag op de fiets, altijd een van mijn favoriete dagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here