Maandag 22 juli 2013

0
903

Maandag wasdag? Maandag fietsdag!
We begonnen deze dag extra vroeg, omdat de nodige voorbereidingen moesten worden getroffen. Banden opgeblazen, ventieltjes aangedraaid, sturen rechtgebogen, zadels opgehoogd, spaken ingeschroefd… En toen konden we gaan rijden. Jeroen en Joost hadden het weer goed voorbereid. Door de opdrachten tijdens de fietstocht goed te doen konden we muzieknoten winnen. In de haven moesten we seinsignalen van Kirsten ontcijferen en we hebben mini-musicals gemaakt bij een authentieke Zeeuwse molen. Na het eten konden we nog extra muzieknoten verzamelen, waarna we het zeer bekende Vader Jacob in notenschrift konden uitschrijven. Of was dat toch iets moeilijker dan gedacht? De eetzaal zat tijdens het avondeten (macaroni met kaas!) flink vol, omdat er veel fietshulp uit Zwijndrecht was gekomen. Dit was natuurlijk heel gezellig, maar het was overdag ook reuzehandig, want niet alle kampleiding is zo bedreven in het vinden van de juiste weg… Het was al met al een gezellige boel!
Vanavond werden er goede zaken gedaan in het snoepwinkeltje, kondigde Danni V bij de Jakhalzen aan dat morgen in het teken staat van de Hiphop en werd Claudia de Topper van de Dag. En het zou best kunnen dat de muzikale kampkinderen een beetje moe zijn, want wij horen geen geluid meer uit de slaaphutten komen. Welterusten!
p.s. Wist u trouwens al dat we op zoek naar Het Lied? Vrijdag weten we welk lied we zoeken, maar voor u alvast een hint: Zoek het in de haven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here